Jumpings 2020 gaan van start

Eindelijk kunnen ook de HRVV jumpingwedstrijden van start gaan na dit coronatijdperk. We hopen in ieder geval dat jullie alles gezond hebben kunnen houden. We hebben een geactualiseerde kalander online geplaats. Spijtig kunnen enkele eenmalige jumpings niet doorgaan door de maatregelen die momenteel nog gelden, hiervoor hebben we een waardige vervanger proberen zoeken. Toch hebben we een gespreide kalender op verschillende locaties kunnen vastleggen, met uitdagingen voor de jonge en ervaren ruiter.

 

Voor dit jaar is het inschrijvingsgeld beperkt verhoogd om de manegehouders te ondersteunen na deze moeilijke periode van lockdown. Zoals Paardensport Vlaanderen oproept wil ook het HRVV dit doen. Zij blijven de motor van onze werking, en goeie pistes blijven schaars.

 

Een oproep aan de ruiters, zorg dat jullie licenties in orde zijn. De coronamaatregelen verwachten ook dat jullie allemaal online inschrijven om contact met contant geld te vermijden. De wedstrijden zijn ook reeds terug te vinden op Equibel om in te schrijven.

 

Vanwege het voltallige HRVV team wensen wij jullie een sportief jumpingseizoen.